BOOK MIG TIL FOREDRAG ELLER DEBAT

Jeg kommer gerne ud og fortæller om bogen, tiden dengang, eller de paralleller jeg synes der er til nutidens travlhed og manglende tilstedeværelse. Men jeg fortæller også om tro håb og kærlighed og humor til livet, og om at være en skæv eksistens der er støbt i en form der ikke altid passer ind.

Vi kan tage udgangspunkt i bogen og de emner jeg tager op, som eksempelvis overgreb, ensomhed i en verden man synes ikke at passe ind i, hjemløshed, eller troen på kærlighed i alle dens former og nuancer.

Jeg kommer også gerne ud og deltager i møder eller debatter på skoler, uddannelsesinstitutioner eller lignende og kan lave oplæg eller debatter i forhold til børneopdragelse dengang og nu.

Mine foredrag og debatter kan eksempelvis tage udgangspunkt i en pædagogisk faglig tilgang i forhold til hvordan vi opdrager vores børn og de kommende generationer af unge der skal klædes på til at kunne besejre verden uden at knække nakken.

Hvordan skal vi som forældre skabe nogle gode rammer for børnene hvor kærlighed og dannelse er i højsæde og hvor de trives bedst og udvikler sig optimalt.

Kontakt mig

Inger Mann Forbes siger om bogen:

“Mine varmeste anbefalinger af Katjas bog ”Et sted kaldet frihed”- sjældent har en bog rørt mig så meget. Det er en personlig erindringsroman og fortæller historien om Maria og hendes søster Nina, der voksede op i 70ernes. Det er en bog om svigt og overgreb midt i en hippiekultur, hvor børnenes tarv blev tilsidesat til fordel for selvrealisering og fællesskabsegoisme.”

Kontakt mig

Kontakt mig på tlf.nr. 31 14 66 00, e-mail kontakt@katjafortuin.dk eller udfyld kontaktformularen nedenfor. Så tager vi en uforpligtende snak omkring mulighederne.